här är vi!

Varför krångla till det?
Vi vill båda ha mer av sånt som förbättrar och förenklar och vi vill dela det med andra. Vi kan mycket. Dessutom har vi massa erfarenhet. Och vi vill ha kul. Vi gör utveckling enklare genom att skapa mer av det du vill.

 

Visst ska livet vara kul? För hur skulle det vara om vi alla vore lite mer här och nu, närvarande i livet. Tyckte om eller till och med älskade oss själva lite mer? Det är ju ditt liv, ditt val och dina möjligheter. Så varför krångla till det?

Vår önskan är att dela konkret inspiration kring personlig utveckling och göra det mer tillgängligt och användbart. Vi vill förenkla och förbättra. #allaleder ju sitt liv. Eller hur?

Börja med att lyssna på vår pod och testa vårt  kostnadsfria material .

Utvecklas mera genom våra webbkurser, lämna din intresseanmälan för skräddarsydda kurser eller kanske till och med fördjupa dig genom att gå den bästa av de bästa av kurser, nämligen NLP Practitioner.  

Engagera dig genom att berätta hur du leder dig själv bättre med #allaleder och gärna på vår facebooksida så andra får del av just din story. 
 

hör av dig!

Det går naturligtvis bra att ringa eller maila om du har frågor:

Jenny tel: 0709 90 38 85
jenny@allaleder.com

Sofia tel: 0705 57 30 86
sofia@allaleder.com​​​​​​​

mail: till@allaleder.se

Samarbeten

Joahn Persson drev tidigare AB Anira tillsammans med Jenny. Här har vi ren glädje i kombination med kompetens  -  och en enorm passion för utbilda och utveckla -  och det gillar vi! Så självklart fortsätter vi samarbeta.

Johan tel: 070 869 05 70
johan@allaleder.com
 

Sofia fagerberg

"Min mission är att vara en positiv förändring i människors liv genom ett tydligt ledarskap baserat på integritet, ärlighet, respekt och delaktighet inspirerar jag människor runt om i världen att uppnå sina drömmar och sin fulla potential"

Jenny EKlund

"Mitt mål är att hjälpa dig eller ditt team att ta fram  resurser, vara närvarande eller hitta tillbaka till till där du levererar och mår bäst. Bli bättre på att vara  du helt enkelt. Varför då? Jo, mår vi bra är vi bra ledare för oss själva och andra, bra förebilder,  fattar bra beslut som leder till bra handlingar för fler än oss själva. Detta leder i sin tur leder till en bättre värld. Enkelt".
 

Johan Persson jobbar idag främst tillsammans med Jenny i fasta utbildningsuppdrag på temat Ledarskap, kommunikation och förändring. När Johan inte jobbar med oss är han verksam i egna företaget Johan Persson Consulting AB. Han är  en grym coach och utbildad NLP Master Trainer liksom Jenny.