Coaching - För alla!

Vill du ha ett mål men kan inte formulera det? Har ett mål men kommer inte fram? Stressad? Irriterad på någon? Rädd? Funderat på något någon gång som tenderar att fastna? Är du fast i något? Skulle du också ha nytta av ännu bättre självkänsla och självförtroende?

Visst vore det bra att leda dig själv på ett sätt som för dig dit du vill och gör dig till den du vill vara. Coaching gör verkligen skillnad så våga testa du också!

Är du intresserad av att själv jobba med caoching, helt eller i din nuvarande yrkesroll, läs mer om våra NLP utbildningar.
 

"Fantastisk guidning genom övningar och rätta frågor med värme och otroligt engagemang. Givande utveckling som rekommenderas!"

Vad?

Coaching handlar om att lösa upp det som fastnat, hitta tillgångar, lösingar, riktningar och inte minst allra mest av dig själv, oavsett vad det handlar om. Egentligen handlar det om att hitta tillbaka till ett naturligt tillstånd av harmoni och balans, nå de resultat du vill ha och på det sätt som passar dig. Exempel på vad du kan jobba med är oro, stress, vet inte vad jag vill, vet vad jag vill men kommer inte dit, rädsla/fobi, hitta energi, relationer, mål, delmål, kommunikation, konflikter, gamla minnen som snor energi...

Hur ofta behöver jag gå?
Så ofta som du själv känner att du behöver.

VArför?

Därför att det finns ingen som helst mening med att gå runt och må halvdant, inte vara ditt bästa jag, inte använda alla dina tillgångar och vara allt du egentligen är. Må bra, vara i balans, känna sig tillfreds och unik är alla normaltillstånd. Det är så det ska vara. Inget annat.

HUr?

I en coachingsession leder din coach dig till att hitta dina egna resurser och svar, din väg och dina lösningar. Vi har alla redan alla svar och lösningar klara, oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Ingen vet bättre än du vad som är bäst för dig, oavsett om du är medveten om det eller inte. Det kan vara skönt att veta att du inte behöver berätta om det du vill hantera, du får ändå fantastiska resultat. Vanligast är sessioner om 1-1,5 h/tillfälle.

Coaching sker via fysiskt möte och/eller via telefon/skype.

Pris:
1200*:- /tillfälle för privatperson.(kan delas upp)  -*Företag - begär offert!

BOka

Gör du via anmälan eller via telefon till oss. Du kan självklart ringa  eller maila om du vill ha mer info eller höra hur detta passar just dig och det som är viktigt för dig nu.