Live love laugh – hösten 2018

4 PLATSER KVAR!!
Behåll sommarens energi och få mer kraft till det som för dig framåt! Följ med på en vecka för att fokusera på vad som är viktigt för dig just nu, i just ditt liv.
När hösten rullar in… besök en av de vackraste platserna vid Medelhavet med oss! Boka här eller läs mer nedan!

Med hjälp av väl beprövade verktyg och många års erfarenhet,
har vi skapat ett program för dig som vill:

- Hitta mer ENERGI
- Skapa KONTROLL över DITT LIV
- Få RESULTAT NU
- Minska stress
- Känna LUGN

Hur går det till?
Vi ger dig KONKRETA VERKTYG SOM GER RESULTAT – en unik kombo av mental träning och yoga som hjälper dig att hitta dina svar och för dig framåt.

Inga förkunskaper behövs.
Res själv, som par eller med kompisgänget. 

Varmt välkommen till:
LIVE LOVE LAUGH
– en kraftfull vecka med ny horisont

Jenny & Susanne
 

Vilka är vi?

Susanne Wihlborg, grundare och ägare av Produktiv Hälsa Sverige AB. NLP Master Practitioner och Viryayogalärare. Susanne har tagit fram coachingprogrammet H.E.T (Hälsa & Energi Träning) där hon kombinerar- kropp och tanke - som klienterna jobbar med för                          att nå sina mål. Susanne har också en annan passion - upptäcka världen och sig själv på motorcykeln.

"När vi hittar vår egen väg, har kul och hjärtat är med i det vi gör, når vi de RESULTAT vi vill. Hälsa är så mycket mer än enskilda träningspass och dieter, vi behöver ta hänsyn till våra möjligheter och vår livssituation för att kunna leda oss själva hållbart & hälsosamt."

Jenny Eklund, grundare och ägare av Alla Leder AB och sitt andra företag Jenny Eklund. Hon är NLP Trainer, certifierad i DiSC, Ashtanga- och Yinyogalärare samt akupunktör enligt TCM. Jenny coachar och utbildar i NLP, ledarskap, kommunikation och förändring samt  i yoga.
Om det är på vägarna du hittar Susanne så får du leta i naturen efter Jenny  - gärna i en kajak eller där det finns snö och helst berg, eller där det finns kunskap att hämta.

"Mitt mål är att hjälpa dig att ta fram ditt bästa du, där du mår bra och är den du vill vara. Om det är att vara mer närvarande, nå ett resultat eller kanske hitta tillbaka till det som är viktigt för dig, eller något annat - det väljer du.
När du, jag och vi mår bra är vi bättre ledare både för oss själva och andra. Dessutom fattar vi smarta beslut som leder till bra handlingar, vilket i sin tur leder till en bättre värld. Enkelt!"

Mer om resan

I priset ingår:

• Logi (del i dubbelrum)
• Frukost
• Yogapass varje dag
• Utbildningsprogram/Workshop varje dag 
• Handledning för din personliga utveckling 
• En guidad vandring i Sierra de Tramuntana
• Tid för att bara vara, njuta och utforska Mallorca

Tillägg för dig som vill ha mer:

• Personlig coachning
• Individuella PT-yogapass
• Fördjupad analys och individuell coachning
 
När: 2-9 oktober 2018
Var: Mallorca
Pris: 15.000:-/person del i dubbel*, inkluderar anmälningsavgift om 1500:-, boende (4-stjärnigt hotell), frukost och utbildning, kursmaterial, yoga och vandring.
Flyg bokar du själv - vi vistår gärna med support!
*Enkelrumstillägg  - prata med oss!

Bokar gör du här.
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER FÖR DITT BÄSTA RESULTAT -  4 platser kvar!
* Ticket är teknisk researrangör.
 
Utbildningsprogrammet baseras på tekniker och kunskaper från bl a NLP (kommunikation, ledarskap och personlig utveckling) och DiSC (beteenden och kommunikation). Temat är Back to basics – vad handlar livet om, egentligen?

Efteråt
Du har med dig insikter om hur du kan leva mer genuint med dig själv. Dina steg är från nu och framåt. Rent krasst skulle vi kunna säga att du kommer hem 5 mentala kilo lättare. 

Fler funderingar? Du når oss här:
Susanne Wihlborg, Produktiv Hälsa Sverige AB
susanne@produktivhalsa.se  tel: 073-424 10 31

Jenny Eklund, Alla Leder Sverige AB
jenny@allaleder.com  tel: 070-990 38 85

Varmt välkommen!
LIVE LOVE LAUGH
Jenny & Susanne

Boka här