Webbkurs: Personligt årsbokslut

Skapa mer av det du vill

Har du någon gång gjort ett Personligt Årsbokslut? Många gör bokslut, men då i form av siffror relaterat till jobb eller företag. Ditt Personliga Årsbokslut handlar om dig och ditt liv.

Nu är det dags att reflektera och ta ut riktningen för kommande år, oavsett när på året du väljer att göra detta.
Ditt Personliga Årsbokslut ger dig möjlighet att summera ditt gångna år, på det personliga och på det yrkesmässiga planet, känna efter och sätta ord på vad du vill för nästa år. Kursen hjälper dig att stämma av att du faktiskt är och gör det som är viktigt för dig.

Gör detta till en vana och skapa mer av det du vill nu. Nästa år tar du fram förra årets Personliga Årsbokslut och checkar av det du skrev då. Du kommer att bli förvånad över resultatet.

Gå till kursen.
 

webbkurs: drömmar, mål och action

skapa mer av det du vill

Har du en dröm, eller ett mål, som du vill ta vidare? Den kanske finns där men har inte riktigt formats, behöver finjusteras för att hitta nästa steg, eller kanske det viktigaste - VARFÖR ska du göra detta? Kanske finns massa olika drömmar som inte är sorterade än - var börjar du?

Kursen ger dig möjlighet att tänka större, utforska på djupet, sortera, prioritera och hitta just varför - det allra viktigaste för att få igång start och action, tills dess att drömmen är på riktigt.

Gå till kursen!